buckSHOT's FotoPage

By: buckSHOT defart

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
teluk batik.. 25 des 05

welcome to teluk batik..
layan
my lovely wife n daughter.. emili love
View all 26 photos...
weekend aritu aku gi teluk batik dgn family terchinta.. so, ni sebahagian gambar2 yg aku snap guna vidcam aku.. bila rr aku nk angkat kamera digital nih.. huhuhh..


Friday, 16-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Architecture is my motor..

sketch book..
kental tapi kecik.. huhuhh..
sketch 1
View all 14 photos...
bebaru nih aku dok kemas barang2 aku ,masuk dalam kotak.. senang nak pindah nanti.. pastu aku terjumpa balik buku sketch aku masa mula2 masuk itm dolu-dolu.. kira masa tu aku ckup minat dan semangat dgn 'architecture'.. ghegege... so, pantang ada masa terluang aku akan layan sketch.. so, nih sebahagian artwerks sketches aku untuk dipertontonkan bersama.. enjoy peeps..


Wednesday, 7-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
KEREK Chronicles

bukak posa kat maju junction bersama team futsal..
biasa arr.. jual muka.. eghegege
opis punyer bukak posa -offical arr kt Dewan Felda, Semarak
View all 12 photos...
KEREK is stand 4 Kelab Rekreasi Kitas , ditubuhkan utk bebudak melayu ( bukan racist tau ) kat opis aku ni.
Aktiviti yg dijalankan, jalan2 cari makan,jalan2 carik port barbeque, jalan2 carik pasal.. makan2 lagi.. main futsal.. konvoi kenduri kawen.. main 'kutu'.. pegi makan lunch reramai.. hot topik, ngumpat majikan.. eghegege..


Monday, 5-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Laman Seni -3 des 2005

alifstyle(org kuat) & Madstone (AGzine) of pergh.com members
C.O.A. booth..
some stuff from C.O.A. members
View all 12 photos...
Sebahagian gambar aktiviti event 'Laman Seni' pada sabtu lepas 03/12/2005, sebelum bateri vidcam aku weak.. huhuhh..


Friday, 2-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
sfera logika- jamming session

halimunan.. pengamal ilmu hitam nih.. eghege
rasa cam terel jer aku snap pic nih
dia ni pemalu skit..
View all 12 photos...
semalam kitaowang jamm kat studiologic, ampang point... sempoi siyut port nih.. rm25, giler pueh hati..
amik gambar guna vidcam, so.. takder arr sharp sangat.. kira bole arr ekk..
cam 'rockstar' ke? eghegegege..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net